Selamat bercuti!

Tetiba baru ucu perasan yg banyak besday org ucu tak wish kat sini.. besday anak sedara, kawan2, abang, kakak.. sori la yek..pada semua.. Happy Belated Birthday.

Mertua and adik2 ipar dah selamat berlepas kembali ke Malaysia pagi tadi.. huhuhu.. sedeyy.. tinggal kami berdua balik.. sampai rumah aje..dua2 terdiam sebb sunyi sepi.. yg ada abon marble yg tido tak habis2.. selalu ada org tgok tv.. ada gurau2.. ni tinggal kami aje.. uhuk uhuk uhuk… Terus2 hubby ajak g laut.. “jom kita tido challet..boring la”.. dia mesti lagi sedih sebb family dia kan.. lama tu tak akan jumpa.. kalau bojam dapat kerja sini.. ada jugak dia kawan.. ucu? ucu takde hal.. ucu lone ranger… dok sorang pun takde hal… hehehehe

CONGRATULATIONS untuk anak sedara ucu NABILAH atau nama giler glamer dia BELLA..(apekah??) yg dapat 6A (2B takyah sebut ahh.. hehe) dalam PMR.. puhh.. selamat… tak la kena bebel ngan ibu hang… hahaha lepas ni belajor rajin2..

Baca blog kawan2 semua ada wishlist.. tak padan yg tgh dalam pantang tu.. nak perfume la apa la… ahaaa.. kau ke mast? . Ucu pun ada 3 4 benda nak beli..
1. blusher- nak carik pink rose..
2. boot- ni nak berangan lebih..
3. moisturiser- tgh carik yg leh hilangkan tanda minyak panas kat muka ni.. any idea?
4. perfume- now ucu pakai botol kecik2.. gift pack.. waaaaa
5. sunglasses- nak pakai cam Robert Pattinson..

kita tunggu mana satu ucu dapat beli.. (sunglasses confirm 5 6 bulan lagi baru dapat)..

Esok ramai yg bercuti.. seronoknyaaa…. selamat bercuti dan senyum selalu…

p/s: hari ni cam syok pulak dgor lagu Dealova…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s