Bebel

hari ni baru ucu tau kenapa makanan yg ucu order tak sampai ke rumah ucu… SEBB… hubby bg salah address… dia kata street 53.. rumah ucu street 43… td dia seboleh2 kata 53… ucu kata 43.. dia kata 53.. betul la org tu kata dia bg salah address.. cis buat dosa aje…..

ucu tgh kemarok makan cheese bun beli kat mybake.. ngan coklat2 dia.. wahh.. memang kemarok.. nanti ucu snap pict k… ni semua angkara dayah… memperkenalkan ucu ngan roti ni..

alat senam hubby yg baru dah seminggu sampai ni cuma dah digunakan 3 hari aje.. ish ish ish..

hari jumaat makan nasi mandi kat afghan restaurant.. huhu bila ucu balik.. jd ulau sawa.. kenyang.. tp takpe.. yg penting baby adni tidur kat pangku ucu dgn nyenyaknya….

lately sejuk datg balik.. hari ni 14 deg.. waduhh nak pijak lantai pun tak boleh…

k la.. se ya next time… meh kita tgok chelsea vs arsenal.. go chelsea go…

Advertisements

5 thoughts on “Bebel

  1. mast: hahah betul2.. memang leh naik .. makan selera aje.. pastu mcm2 nak try…

    dayah: hehe aku kalau bab free memang cepat… jadi rocking chair pun takpe… next time aku belanja pulak.. kita makan ponderosa.. mast.. jom join!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s