Takde citer

Honestly, takde apa2 yg best untuk dicerita kan.. sebb hari seperti biasa..

Nak citer pasal tgok bola UEFA yg tgh berlangsung sekrg ni, takleh gak.. sebb lum pun bola tu start.. ucu dah tido dulu.. tunggu bukan main.. siap ada kacang , ice cream, air botol, maruku..(ya maruku.. nape gelak gelak.. tau la.. ahahah).. MU vs AC MILAN, ARSENAL vs PORTO.. dua2 pun tak tgok..

Nak citer pasal shopping2 pun takde.. sebb bulan ni memang ucu takde beli apa2.. kecuali sayur2an kat pasar.. ucu nak satu dia suh amik dua.. ucu tak nak.. tp suka2 dia dok tambah pastu suh bayar lak tu.. kalau free takpe jugak.. ada diskaun katanya.. at last ucu bg kat jiran sebelah.. dah banyak sangat.. sapa nak makan…

Nak citer pasal kerja baru, takde jugak.. sebb ucu apply banyak gak company tapi masih tak de rezeki.. bukan tak nak keje company ni.. tp career improvement.. ahaha

Nak citer pasal anak, anak pun takde lagi.. ada si dua ekor tu yg sudah mengalami obesity tahap kedua.. especially marble.. sudah manyak demok!! Abon tu nasib baik dia tinggi sikit..and aktif.. marble.. tido tido tido.. ucu g keje dia kat katil.. ucu balik keje pun dia masih kat katil.. ucu kat katil dia punnnnnnnn kat katil.. mana tak gemok.. Dah la pendek, gemok pulak tu.. dah macam ikan kerapu bergerak dah ucu tgok dia..

Nak citer pasal family di kampung, pun takde yg best sangat.. sebb input2 mengarot + merepek tak dpat diproses oleh otak ucu yg berteknologi tinggi.. (whatever!!! hahaha)

Nak citer pasal makan2, pun takde jugak.. sebb dah dua hari ucu lunch maggi, nak buat cupcakes tak geti.. makan pun tak pernah.. tp ada org cabar ucu buat cupcakes.. ucu tgah meneliti recipe okay.. nanti lu.. gua buat yg paling cun punya… (peace!!!!)

Nak citer pasal hubby, pun takde jugak.. sebb dia masih mcm tu jugak.. lebih kurang macam citer marble tadi tu la (ya ammpunn!!!).. alat senam tu kadang bergerak kadang tak.. ajak buat yoga pun bukan jadi yoga nya.. dok lantak gelak sebb masing2 pun tak selembut yg kat tv tu.. last2 dok tgok awek tu buat.. “eeee lembutnya badan dia…” “awak..tgok dia tu.. badan dial eh lipat gituuu”.. gitu lah sampai sudah yoga tu… (tgok yoga sambil baring siap silang kaki okay!!! Mcm tgok movie!)

Nak citer pasal ucu, pun takde yg best.. ucu masih seperti dulu.. muka tak berubah.. masih sama.. masihhhhhhhh.. masihhhhhhhhhh.. masihhhhhhhhhh… cun melecun meletup tertarik ku memang daboom!!!! (ha kannnnnn………. semua yg baca dah buat muka… korang memang dengki!!!) aahaha…

K la… bye.. see yaaa….

Advertisements

6 thoughts on “Takde citer

  1. takot la weyy… siapa la aku.. bukan miss world jauh sekali miss cendiakawan… pengarah pun bukan.. senior pun bukan…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s