My bz week part 2

Ucu bz lagi minggu ni… hehehe.. sebb tu lama tak update.. lagiun takde citer menarik.. ada pon citer pasal politik negara yg ntah hapa2.. selain citer FAM pasal kes Harimau Muda.. caitt… itu pun nak tipu ke.. buat malu laaaa….

dua 3 hari ni ada citer yg ucu rasa nak hantuk kepala kat dinding… salah satunya pasal client ucu ni.. adohaii… cth cam gini arr… Saya ada kedai runcit… KEDAI RUNCIT FANOR… dan saya ada bilik khas dinamakan BILIK STOK KEDAI RUNCIT FANOR.. dan apabila orang Tanya. Apa kaitan bilik stok kedai runcit fanor dgn kedai runcit fanor.. ucu rasa nak bg satu tendangan hebat supaya otak dia jalan sempurna.. eh.. apa punya soalan kah itu?

Tadi pagi, ada la sorang mamat ni datang.. muka leh jadi model or pelakon Hollywood… kalau masuk pertandingan hero Remaja.. confirm dapat no.2.. heheh ..dia ni dr satu supplier, dia dok introduce barangan dia… cakap slang mat saleh.. tp arab la kan.. gaya tak mcm arab.. so buat ucu syok jugak tgok muka mamat ni… tp dalam meeting tu.. dia tersengih2..sambil tgok kertas ucu… buat ucu cam menyampah pulak.. dalam hati.. “mamat ni perasan hensem nau ke?”.. bila habis meeting.. dia sengih.. sahih.. memang ucu menyampah.. pastu bila ucu duduk kat meja.. and ucu tgok kertas ucu bawak g meeting td.. ada la ucu tulis… “dolphin, qp, qatargas, qchem.. 13 tenders just for me? Crazy? Stupid dept… WTF???”……… gulp… baru ucu tau kenapa dia sengih.. malu iiiiii.. hehehehhee….

tadi balik kerja.. ucu niat nak bawak la laju sikit… so hadlaju area tu 100km/h.. ucu bawak 99km/hr.. pastu ada la pick up belakang ni dok cucuk2 angin.. angkat2 lampu.. k la ucu mengalah.. dok ke tepi.. ucu memang takleh tahan org cam gini.. ucu pandang dgn niat nak maki dgn kata2 “ooiii.. sini 100 km/h la hawauu.. mangkok”.. tp bila ucu pandang.. alamak.. sekali.. pakcik tua.. sama paras dgn stering kete tu.. janggut putih rambut putih.. kurus kecik lak tu.. tak jadi ucu.. heehe.. habis semua orang dia bg lampu suh ketepi.. takpe la.. dia nak terberak kot.. hehehehhehehe

k k.. dah citer benar hari ni…

Dalam banyak2 paper .. ucu suka baca paper kosmo…

Semalam… kes tupai tersangkut kat dalam kelapa…sibuk makan… lupa kepala ada dalam kelapa..

Hari ni.. kes.. chef bg pelanggan2 makan cheese dr susu wife dia… hahahah.. apakah?…

Burung swan dok tgh2 jalan London sampai semua sesak.. aduhaiii

k la byeeeeeeeee

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s