cait!!!

Macam2 hal hari ni…

ucu ngantuk lagi.. sebb si dua ekor ni tak geti nak tido2 tgh malam.. si abon asyik la mengiau nak main air dr mesin basuh… si marble dok la nak tangan ucu ni untuk dia letak kepala.. dah ucu kan tido.. mana perasan tgn kita ni pusing sana pusing sini.. pastu dia datg dekat2 telinga ucu ni and mengiau sekuat hati.. tensiiiii….

laptop ucu (err.. actually hubby punya..hehe).. takleh nak charge sebb si marble ni ada penyakit suka gigit2 wire.. dah dua kali hubby tukarkan charger tu… hari tu dia gigit wire earphone ucu.. langsung takleh pakai.. original pulak tu.. adoiii… semalam ucu perasan wire internet tu pun dia dah mula gigit.. apa tabiat pun tak tau…

kucing2 ucu ni dah kotor.. especially marble.. nak mandikan tak boleh.. vet kata jgn mandikan since dia ada penyakit stress melampau.. so dia takleh mandi.. ish.. hubby dah bebel.. sebb diorang suka dok atas lantai luar.. bersantai tgh panas..

td..kat opis.. nak la suruh org ni cari price.. si upadhay (nama sebenar).. dia suruh ucu bg detail apa benda nak.. ucu kata nanti ucu email dia list.. dia kata okay.. bila ucu carik2 nama dia..tak jumpa la pulak.. ucu tanya la clerk ucu,keshar.. dia kata.. “you will not find his name in the list..”.. ucu tanya.. “why?”.. keshar kata..”because..because..”.. “because why?”… keshar kata.. “because he is procurement driver..”… hahha.. cait.. dah tu apasal diorng suruh ucu tanya upadhay ni… rupanya dia ni selalu g amik beli barang.. tu yg dia tau price.. alahai.. asal boleh jek company aku ni tau…. sabar jeee…

k la ucu write next time.. now si abon ni tgh dok landing sambil pelok tgn ucu.. tak paham akuuuuu….

Advertisements

2 thoughts on “cait!!!

  1. thehehe..comel je kucing ko tu..tapi, aku ley bayangkan la..camana dorang duk ngiau nak kan ko nye attention…sebijik cam kucing aku dulu…aiyooo..ghase nak geget2 je..huhu

  2. tul ngann… diorang nak attention…

    aku kalau laki aku marah dia pun aku kecik hati… hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s