Weekend

Lamanya ucu tak jengah blog ucu ni… bz.. tak sempat… tgok blog kawan2 aje… lagi pun takde idea nak tulis apa.. hehehhe…

Last sunday, ucu g tgok Moto GP.. kat qatar ni aje… beli tiket.. rupanya last day masuk free… kalau ku tau.. tak yah beli tiket.. hehehe… ucu janji ngan sue jumpa kat sana… since ucu ada new gadget… hubby punya lah.. (dia punya kira saya punya lah!!).. so ucu letak gambor aje lah ye…

fighting action started...(the manual book..for my new gadget)

my marble

at Moto Gp

Tadi.. kitorang g makan kat Corniche.. makan nasi lemak.. sambil try gadget baru ni.. hehehe

saya duduk di bangku

Advertisements

3 thoughts on “Weekend

  1. mast.. ko lah penyebab aku terjebak tau tak… kau tayang bengkung.. aku terjebak.. kau tayang tudung aku terjebak.. kau tayang camera.. aku pun terjebak.. ishhh

    dayah: tayang tudung.. hahahaha… amni ngan auntie.. tidak dapat dipisahkan.. weehoooo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s