Sayang sebab….

Ucu tak kisah siapa pun dia… selagi dia memegang pangkat SUAMI… maka ucu sayang dia….

Walaupun kami tak selalu sama pendapat.. tp ucu tetap sayang dia sebb dia suami ucu..
Walaupun kami tak suka makan benda yg sama.. tp ucu tetap sayang dia sebb dia suami ucu..

Walaupun orang kata dia besar 3 kali ganda dr ucu.. tp ucu tetap sayang dia sebb dia suami ucu..
Walaupun orang kata dia tak sepadan dgn ucu.. tp ucu tetap sayang dia sebb dia suami ucu..

Walaupun dia tak bg saya emas permata selepas kahwin.. tp ucu tetap sayang dia sebb dia suami ucu..
Walaupun dia tak belikan sy barang2 dr pereka terkenal cam Channel, Ralph Lauren, Louis Vuitton.. tp ucu tetap sayang dia sebb dia suami ucu..

Walaupun ucu selalu sakit tangan sebb kena tangan dia yg tahan dr kena pukul dgn ucu (tgn dia besar okay).. tp ucu tetap sayang dia sebb dia suami ucu..
Walaupun ucu selalu lebam2 di muka kerana siku dia selalu singgah di muka ucu time tido.. tp ucu tetap sayang dia sebb dia suami ucu..

Walaupun dia selalu sidai baju “asal boleh”.. tp ucu tetap sayang dia sebb dia suami ucu..
Walaupun dia selalu buat tak geti kalau nampak barang bersepah.. tp ucu tetap sayang dia sebb dia suami ucu..

Ucu sayang suami ucu sebb.. dia pemalu
Ucu sayang suami ucu sebb.. dia pendiam
Ucu sayang suami ucu sebb.. dia merendah diri
Ucu sayang suami ucu sebb.. dia bijak
Ucu sayang suami ucu sebb.. dia baik hati
Ucu sayang suami ucu sebb.. dia tak pernah tinggi suara dgn ucu..

Ucu sayang suami ucu sebb.. tiada kaitan dgn yg dinyatakan di atas… tu semua rekaan semata2… hehehe.. ucu sayang dia sebb memang sayang… lahir dr hati yg ikhlas…

Selamat ulang tahun… semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki (sebb ucu leh tumpang sekaki)… maju dalam career… AMIN…

Advertisements

3 thoughts on “Sayang sebab….

  1. weh, happy anniversary kat korang.. aku tau korang bahagia sebab korang kawan aku yang best sekali!!!!!! tak kira la apa org nak cakap pun.. aku suka fano leter, aku suka begong gelak ki ki ki.. comel!!!

  2. yee sila sila.. sila sayanggg jgn xsayanggg..hahaha
    happy birthday uncle fendy.. idup uncle fendyy!!! (ini bodek, sila belanja kami mkn kek ok! muahahaha..)

  3. ahak2.. korang memang kawan sejati.. tak kisah apa pun orang kata asal bahagia… hehehe

    baru aku perasan.. aku tulis ulang tahun.. salah la pulak… hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s