Ulangtahun perkahwinan kami

Tomorrow will be ucu punya wedding anniversary… 5th year… nothing much to share.. memandangkan suami ucu masih yg sama seperti dulu.. hahahahhahahaa… (mampos aku kalau hubby baca!!!)… Ucu harap ikatan perkahwinan ini akan kekal hingga ke hujung nyawa kami… takde apa yg ucu harapkan dalam ikatan ini melainkan kasih sayang yg ikhlas… duit, harta, benda bukan la ukuran dan kemestian… tp kalau nak belikan hand bag mahal2 okay jugak… hehehhe… so this year ucu sambut di Negara penjajah… England.. kalau ada kesempatan ucu akan ke Paris… kami dah bersiap2 nak pergi petg ni… bawak beg galas aje… camera ada 3.. maklumler nak penuhkan facebook la katakannn…. Ahahha..

Semalam, kalau tak silap ucu.. wedding anniversary ngah dan arwah kak yah… ucu rasa yg ke 22 tahun.. betul tak? And maybe today or 29th will be alang and kak roy punya anniversary… maybe yg ke.. 15th .. rasa2 cam betul la kan… hehehhe… ucu doakan utk ngah semoga kehilangan itu menjadikan kita insan lebih baik…. Untuk alang… semoga berkekalan sehingga ke akhir hayat…

Setelah melalui hari2 sedih… di atas kehilangan ahli keluarga… ucu dapt pulak berita gembira… insyaallah ucu akan dapat kerja baru… company lebih baik… harap2 gaji lebih baik… hehhe.. but I’m not into money semata2… lebih kepada career dan kemajuan diri… bak kata org “time to move on”…. setelah bersabar dgn segala kerenah dan ragam current compny.. ucu cari pasal pulak kat tmpat lain.. hehehhe.. semoga Allah permudahkan segala urusan ucu…

Okay lah… sat lagi ucu nak berangkat.. ambik half day (a.k.a CABOT!!).. kerja ada lagi ni.. tapi biarlah kan.. sebb dah nak berenti… hehehe.. (biar diorang tau aku takde cane.. kalau idak.. asyik lambak kerja kat aku ajeeee… RASAKANNNNN)… k byeee… I’ll write next time….

Advertisements

3 thoughts on “Ulangtahun perkahwinan kami

  1. HAPPY ANNIVERSARY….SEMUGA BERKEKALAN HINGGA DI SHURGA….AMIN.AMIN.AMIN.
    NOTHING MUCH TO SAY….
    •Hati si siteri aku tertutup dari lelaki lain seandainya ia setia dan jujur pada suaminya. Oleh itu jagalah hati, perasaan dan kemahuannya dengan secukupnya…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s