Apabila suhu 49 celcius

Apabila suhu di sini 49 celcius…

1.Ucu haus tidak terkata… this year sangat tidak tahan.. asyik nak minum air batu ajee…
2.Terpaksa g beli baju kain cam t-shirt cotton utk jalan2.. sebb udara yg sangat panas buat tidak tahan pakai blouse..
3.Sidai baju terpaksa pakai topi dan cermin mata hitam.. dah macam gadis litar pulak… ehehehhe…
4.Kucing2 ucu Abon dan marble conquer duduk depan air con…
5.Kucing ucu Abon kena hidung berdarah… so air nak kena sentiasa sejuk…
6.Macam masuk cross country time masak kat dapur… peluh mencurah2
7.Air dr pili pun panas giler.. macam air panas baru kuar cerek…
8.Badan letih2… dehydrate sungguh…
9.Buat ucu nak tukar aircon yg lebih besar capacity nya… tp semalam ucu buat service aje…
10.Waaaaaaaaaaa.. ni baru panas dunia.. akhirat ucu tak tau lerrrr…..

Advertisements

One thought on “Apabila suhu 49 celcius

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s