citer ntah apa2

wooo lama giler tak update blog.. ntah ek.. malas giler rasanya… seminggu ucu cuti sebelum naik kerja baru… seminggu tu jugaklah ucu dok tgok robert pattinson kat you tube… tgok FRIENDS setiap masa… tgok bola bila tiba masa… gosok baju.. lipat baju… g shopping mana patut… (i bought a laptop buat pertama kali dalam hidup)… lain2 takde apa2…

ucu terlepas banyak anak2 sedara punya besday.. sheera, amy, adek, and tomorrow is kakak’s besday.. ucu doakan semua agar terus maju dalam pelajaran.. berjaya dalam hidup.. dan menjadi anak yg soleh dan solehah.. ucu tak dapat nakbg present.. jauhhh… hehehhe

ahad ni ucu start keje baru.. ucu tak pernah buat kerja ni.. but ucu akan cuba yg terbaik… even org kata payah lah apa lah utk jawatan ni… ucu buat pekak badak… dan jgn pandang belakang… eheh…

woo.. seriously ucu takde idea nak tulis pe.. nanti lah ek.. ada citer best ucu citer…k bye… o oooo.. ada satu benda nak kata tentang citer di malaysia.. “SHUT UP ANWAR!!! BEHAVE LIKE MALAYSIAN AND USE YOUR BRAIN (if you have any)…”

k bye….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s