Cinta beralih arah…

Dulu… ucu suka dia.. masih suka jugak taw… sume movie dia ucu beli… original okayy…ehehhee

Tapi hari tu tgok movie LBS… and semalam tgok pulak citer Papadom… buat ucu terus minat giler kat dia…
hubby tanya… “apasal minat dia pulak ni??”.. “sebb dia mcm cina”…”mata saya ni tak cukup cina ke?” (ye mata hubby sangat sepet… kulit je tak…hehehe).. ala awak ni… sesekali minat artis malaysia apa salah… hehehehe

Yang penting mereka tinggi…. tu kriteria utama nak minat artis ni… ehheheehe

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s