Deepavali dan sewaktu dengannya….

Setelah 3 tahun tidak sama-sama meraikan deepavali… kali ni kami beraya di rumah vicky.. kawan ucu dr sime lagi… alah itu pon sebb mak dia ada.. kalau idak.. dia pun tak sambut.. heheheh
tgok pic bawah.. (abaikan caption tu yek..malas nak betulkan..) ucu siap bergelang bagai… ye la.. tak cukup India lah kan kalau tanpa gelang… hehehhe


with vicky's mother

KUCH KUCH HO TA HAI

dan yang penting… ucu balik siap tapau.. memang buat muka seposen ngan vicky.. nak kari punya pasal… hahaha

malam nya ucu g ke opis family day… ala ucu datang makan aje.. free la katakan… rugi wooo tak g… actually petg tu banyak aktiviti… especially utk budak2 la.. dek kerana ucu ni dah boleh jadi ketegori mak budak.. maka.. tiada la ucu datang.. hehehe

lepas family day.. g pulak makan kat the pearl.. makan coklat… 1st time g.. ala coklat.. mana2 pun sama.. cuma feeling je lebih sikit.. tp memang heaven la…

fondue.. ntah..tak geti eja.. hehhe

time nak balik.. jumpa lak family kak mus… seronok sebb suka layan anak2 dia.. especially sabihah.. (dia ada kucing nama shahbuddin..) layan dia memang best.. ayat2 dia memang tak jangka… yg paling best.. dia tanya pasal inai kat jari ucu ni…
s: jari auntie ada inai lagi?
u: ha ah.. dah lama auntie kawen.. tp tak hilang
s: sebb cinta auntie ada dalam hati
u: (berdekeh2 ketawa)…

sabihah & kak mus

K.. i’ll write nex time…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s