Jangan menyibuk boleh??!!!

Bab kena kutuk ni memang standard “fanor” la.. kalau boleh apa ucu buat semuanya tak kena.. tapi lantak kaulah kan.. cam ucu selalu cakap kat member2 ucu.. “i dont give a damn”.. g mampos la kan.. hahaha.. ish.. ni bukan entry nak marah2 ye.. tak tak.. cuma nak share aje.. bukan pasal ucu.. tp pasal husband ucu..

well.. husband ucu tu bukan lah sehensem robert pattinson.. or robbie william.. hik hik hik.. tp sejuk mata memandang.. hehe badan pun memang comeyyyy ajee.. ala2 teddy bear giteww.. hehehe.. dan orang nya pulak bukan lah mulut cam murai tercabut ekor.. orangnya senyap aje.. ibarat tenggiling.. kalau kena sentuh mau menggulung satu badan.. malu la konon.. hehehe.. tp memang pemalu pun.. kawan2 yg kenal.. mesti tau camana husband ucu ni.. cakap pun slow melow aje..

yg buat ucu tak paham.. apasal la orang suka pandang rendah kat dia.. tak pahammm.. mentang2 laki ucu tu bukan jenis cakap meninggi.. jenis tak tunjuk apa dia ada.. jenis tak pakai baju branded.. jenis senyummm aje cam kerang busuk kalau orang kutuk dia.. tapi tak bermakna ucu tak sakit hati.. ishh.. macam la*hana* orang itu.. hehehe.. (astaghfirullahalazim)..

yg best tu.. dok pertikai cara kami berkongsi.. sakit mata agaknya tgok kami share pendapatan kami.. makan sama2 bayar, travel sama2 bayar, semualah sama2 bayar.. pastu sikit2 nak sound laki ucu yg kena buat gini.. kena buat gitu.. ucu paling pantang kalau nak berkawan ni.. try nak ubah2 orang.. accept je la siapa orang tu.. yg buruk tu okaylah.. tp kalau benda tu takde effect kat “akaun saving” dia.. takyah kacau boleh?? and lagi satu jangan pandang orang sebelah mata.. dah la pandangan mata tu selalu tertipu.. tgok pulak sebelah.. memang ke laut la pandangannya.. Your head lah!!!

Advertisements

3 thoughts on “Jangan menyibuk boleh??!!!

  1. wahhhh..panass..panass..bagus juga panas2 time udara sejuk2 nih..hehe jgn mare cik fanor..
    tulah.. hanya kita yg faham betapa suci dan murninya suami kita tu kan.. muahahaha

  2. mast: andai ku mampu.. jangn kata plaster aku concrete siap letak reinforcement.. hehehe

    dayah: ni panas bukan sebarang panas ni cik dayah… hahhahaa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s