Bila saya akan bermain futsal…

MAQ LADIES FUTSAL TOURNAMENT

Jumaat ni ada futsal tournament.. cehh.. dgor perkataan “tournament” tu.. cam havoc bebenor.. hahaha.. sebagai peminat bola yang ala2 fanatik.. (ala2 aje sebb takde la dok menyimpan koleksi jersey segala club hokayy).. ucu “mendapat jemputan” untuk main futsal.. ahahaha.. jemputan?? perasan gitu.. *panggg 2 kali* kasi sedar diri.. ucu ada gak la join kawan2 sini main futsal.. ucu main pun setakat nak bersukan and nak berkawan.. takde la dok sorang2 aje.. selalu main futsal hari jumaat pagi.. (hubby komplen sebb tak dapat nak breakfast sesama.. hehehe).. disebabkan ada tournament ni.. kami Team 3 (sungguh tak glamer nama itu.. hahaha).. telah beli jersey segala bagai la.. shinguard la.. itu la ini la.. kasut ngan bola ucu lama ada dah.. nanti kasi tepek gambor kat sini ek.. so malam ni ada training.. training menguatkan stamina.. haha.. baju punya strategi dah cukup mantappp tp strategi main dak lagi fikir.. hehhehee.. ye lah.. penampilan kena jaga.. hahahhaa (mampos tak layannnn).. esok ada training lagi.. jumaat nak lawan dah.. hopefully sampai la ke akhir team kitorang ni.. tp ucu takde la nak lawan beriya.. sukan itu kan sihat.. so more pada friendly match la.. setakat nak merapatkan sillaturrahim.. harap2 takde gaduh2 bagai.. maklumler mulut pompuan.. kekadang over.. hahaha.. tp tak la kann.. akak2 kat sini semua okay kannn.. team ucu ada 6 orang.. takde reserve.. hambekkk.. main sampai lebam2 kaki.. mau tertonggeng2 ucu main.. hehehe.. siapa team ucu nanti ucu revealkan.. ehehehe..

p/s: musykil kenapa takde keje hari ni.. natijahnya… kat pc penuh ngan website2 mengarut..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s