Futsal day…

Walaupun kalah dengan “Adik-adik”… walaupon kena sound “auntie.. tendang kuat sikit”… hehehhehe tp semangat tu yang penting… main saiz padang world cup size… pergh.. memang penat.. maklum ler.. training size court badminton.. time lawan.. hambekk.. apapun enjoy sebb dapat ramai kawan.. event ni jadi close event.. untuk ladies semata2.. tp referee lelaki.. budak sekolah.. WHATEVER!! (pusing belakang sambil angkat tangan).. alasan jadi close event.. ucu dgr ada yg kata.. “ibu2 tak elok terkinja2”.. hehehhee.. volleyball, bowling, ping pong boleh pulak ye.. lagi tertonggeng2 gitu.. lagi sekali ucu nak cakap.. WHATEVER!! (sambil kejam mata dan geleng kepala).. entah la ucu pun tak tau citer betulnya.. tp ada la yg bercakap.. cakap itu ini.. lagi sekali.. WHATEVER!!! (angkat dua belah tangan sambil angkat bahu).. kalau yg datang pun laki2 orang yg kena jaga anak2.. sukati kau la labu.. ucu tak masok campor la ye.. hehehe.. susah jugak lah.. sebb sapa yg ada anak tu dok la menempel kat mak dia.. sebb tak nak ikut ayah.. dah ke hulu hilir kena dokong anak.. heehhehe.. anyway, we had fun..

as promised… this is my team.. TEAM 3.. K&K.. kurus dan kecil… hahahha.. ima – midfielder + defender, ika – striker, loly – goal keeper, oja – defender, ieta – defender, fanor – midfielder + striker, anne – midfielder + striker.

from left.. ima, fanor, kak ika, loly, oja, ieta, anne

vs team 2

enam team semuanya

kami menang bergaya... hahaha

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s