Saya betul…

Huhuhu.. takotnya saya.. sangat berisiko kerja buyer ni…

saya telah tersalah beli barang… supplier quoted barang lain.. saya beli barang lain.. supplier kata dia betul.. saya kata saya betul.. walaupun correspondence email untuk barang yg tak betul.. tp desciption saya betul.. maka saya betul.. BETUL??!!

Boss.. saya budak baru belajar.. kasihanilah saya…

Verdictnya: supplier telah “dipaksa” untuk me replace barang tersebut… kesian dia sebb dia sangat baik.. saya dah cuba tolong sedaya upaya supaya barang itu tidak perlu direplace… huhuhu.. sian dia.. saya rasa sangat terrible…

Advertisements

2 thoughts on “Saya betul…

  1. huhuhu…
    nasib baik aku tak jadi tukar kerja ari tu…
    aku pun ada minta juga kerja as buyer…tp mcm x konpiden bule buat ke tak….
    huhuhu…klu aku panor…mo pengsan seminggu…

  2. inah… trust me.. buyer ni macma dream job la… sonang ajo.. cuma nak tackle problem tu yg malas… tp relax.. cuma.. once masuk buyer.. kau nak kira luas bulatan pun terpinga2.. hehehhehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s