Hari ini dan esok.

Selamat Menyambut Hari Ibu buat mak ucu yang tersayang… terima kasih di atas segala pengorbanan yang telah mak lakukan.. Ucu menghargai setiap detik bersama mak.. dan terima kasih kerana menerima ucu seadanya.. Sayang ucu pada mak tidak pernah berbelah bahagi.. dan tiada galang gantinya.. (galang tu apa?)

Untuk ahli keluarga yang lain yg menjadi ibu, ucu ucapkan selamat hari ibu juga.. untuk kawan2 juga.. semoga terus menjadi ibu yang baik…

Esok anak sedara ucu (we are like sisters), kakak balqish akan grad untuk diploma kat politeknik arau perlis.. mereka dah pergi.. ngah dan anak2 dan mak (org paling happy nak pergi.. “mak bangga” katanya).. ucu tak dapat nak ikut.. kalau idak bolehku saksikan baju mu yg sangat vogue itu.. hehehe.. anyway, ucu ucapkan TAHNIAH di atas kejayaan kakak yang dapt grad dgn pointer yg sangat2 bagus.. lagi sikit dpt anugerah ye kak.. takpe.. takde rezeki.. tp tu dah cukup buat kami sekeluarga bangga dgn pencapaian kakak.. ketiadaan mama di sisi kakak bukan pematah semangat.. tp jadikan ia sebagai pemangkin untuk berjaya samada dalam hidup mahupan dalam kerjaya.. ucu doakan agar kakak terus dpt sambung degree dan terus maju dan mencapai segala yg dihajati… We love u kakak.. semoga menjadi contoh kepada adik beradik dan kerabat kita yg lain.. ehehhee


-mukaaa… ahahhaha-

p/s: perjalanan hidup masih jauh

Advertisements

3 thoughts on “Hari ini dan esok.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s