Layan drama korea.. tapiii

Dah dua minggu ucu buat marathon tgok citer korea ni.. ucu tak pernah tgok citer winter sonata or autumn in my heart.. org nangis2 tgok citer tu.. and memang jadi kegilaan ramai.. tp ucu tak tgok.. sebab? sebb tak monangis.. hahaha.. so masa ucu balik malaysia hari tu, ucu beli la citer ni MY PRINCESS.. saja2 jek.. so ucu start tgok dan telah di sound oleh hubby.. “apa ni tgok citer ni”.. tp last2 dia yg over.. dok depan tv tak berenti2.. cait!!!

Citer ni dalam bahasa korea la kan.. so.. ucu tak paham lah of course kan.. pastu ada translation english.. tapi.. translation nya also tak paham… langsung tak paham.. tgok jalan cerita lagi bagus..

Hero dia memang buat ucu tergoda.. muahahaha (biasalah saya….) Nama dia.. Song Seung Hun

so tgok gambar ni… yang ni memang ucu suka..

tapi yang ni.. rasa nak bagi PELEMPANG.. ko dah kenapa.. ingat lawo sangat.. geli lah..

Advertisements

4 thoughts on “Layan drama korea.. tapiii

  1. Aku skang dok giler tgk citer Naughty Kiss kat TV8 hari Sabtu 6.30pm… Pastuh, ada lagi citer tajuk entah ape pagi2 sabtu ngan ahad… ah! kembali giler drama korea aku ni… tapi, yg x best nya, dia x ckp korea, so feel kureng ar sikit.. tp, ttp feeling! hehehhe

  2. lupa nak ckp, kang ko dah habis tgk, biler balik mesia bagi aku pinjam boleh? aku dok dgr org ckp citer tu best… boleh? jimat duit xyah beli.. hehhehhehhe…

  3. best la aweng.. pompuan tu comel2… ada sorang minah rambut belah tepi.. jahat.. laki aku kalau nampak aje minah tu , dia kata..”hidup lagi rambut tepi ni?” hahahha…

    nanti aku balik aku hantor ek.. sekrg nak pos pun boleh.. bak alamat.. aku beli pun cetak rompak puan aweng.. 10 inggit.. hahahahhahahaa

  4. huish! memang kene tgklah mcm ni!

    alah… x payah la pos… tunggu nanti2 ko balik pun xpe… xyah susah2.. dahlah nak pinjam, nak susahkan org pulak… nanti ko balik, aku g carik ko

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s