Apabila saya demam

Last week ucu diserang demam kura2.. hehehe.. panas kaki dan kepala.. apakah?? sejak khamis pagi dah terasa lemah2 kaki.. pastu balik keje terus la baring kat rumah.. and start rasa nak demam.. tp ucu gagah kan diri jugak untuk ke rumah kak ju sebb dah janji and kebetulan leh urut sekali.. kak ju masak nasi ayam.. sedapppppppppp…. and borak2 ngan kak ju sampai kul 10.30 malm.. sempat la berurut kaki buat sementara.. tp tak cukup duit lak.. bayar separuh aje.. maluuuu!! hehehe..

jumaat lak ucu dah start panas sejuk panas sejuk.. mulanya malas nak makan ubat sebb ucu memang tak suka makan ubat.. ucu tak masak pun hari jumaat tu.. tup tup.. satay yg kami order dr al khor dtg.. selamat… kami makan satay dr pagi ke malam.. hahaha.. malam tu ucu telan gak ubat.. akhirnyaaaa… terus drop suhu.. pergh memang power ubat tu.. so dgn happynya.. sabtu mcm okay.. tp bila petg.. jadi balik… huhuhu… maka ucu pergi ke klinik mlm tu sebb tak larat dah.. ha hambekkk.. satu injection di punggung.. tak pernah kena cucuk situ.. dr kata sebb dah lama sngt demamnya.. pastu kena amik darah.. kena buat urine test.. waduhhh… mentang2 charge insurans.. over ye kamu klinik.. semua nak test.. ucu memang tak suka jarum.. urghhhh.. benci.. sakit.. kena nurse yg tak lembut.. habis di godak urat kita masa nak amik darah.. huhuhuhu….

so ucu dpt mc satu hari.. yeayyyy… tu yg benornya.. nak mc.. dah la mesia asyik cuti aje.. wesak day la apa la.. jeles tahu.. tp injection itu.. memang kasi berpeluh 24 jam.. giler ahhh… so sekrg ucu sudah kembali bekerja.. tp uda ngan kawan2 kat mesia esok cuti kan.. huhuhu.. boring la ucu.. sunyi la email and bb ucu.. takde teman nak bercerita.. huhhuhuhuhu…

mencik…

p/s: dah plan cuti raya…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s