Kesedihan berganda….

Hari ni..

1. ucu g training THUET and SS sebb nak kena g offshore.. sebagai pelancong.. hehehe.. buyer nak g offshore?.. layankan aje.. dalam berani2 tu.. takot gak la.. cuak tgok air.. lagi2 ingat tsunami.. air tu boleh buat kita “jalan cepat” huuhu walaupun ajal maut tu Allah yg tentukan.. tp tgok air.. adoi.. cuak beb.. cuak giler.. gigil gua dalam air tu.. huhuhuuh.. nak nak bila benda alah yg konon2 helicopter tu pusing 180deg or pusing habis dalam air.. cuak akak okay.. memang gigil.. nak berenang pun tak tentu arah.. huhuhu.. pastu boss suh masuk opis sebb ada nak handover keje.. sekrg dah rasa ngantuk2.. letih.. kenapa ucu mesti masuk opis.. ucu baru jek nak bersenang lenang di rumah.. sampai nya hati boss.. sedihnya saya..

2. cuti raya ucu kena reject.. watdehel.. kata cuti ikut plan.. itu adalah plan ucu dr tahun lepas.. sampai nya hati mu wahai en boss.. perlukah ucu tukar tarikh.. instead sambut awal raya.. ucu balik sambut akhir raya.. abon marble nya asrama dah bayar.. harga tu takyah cakap la.. boleh buat beli beg burberry satu.. tiket dah beli.. sedihnya saya..

3. kereta ucu kena langgar dgn minah sudan.. mula2 dia berenti.. tp sebb jalan tu sibuk.. ucu suh ikut ucu ke tepi.. tp dia leh terus aje.. tinggalkan ucu keseorangan.. sampainya hati dia.. takde la teruk mana.. tp rabak la jugak.. dah la ucu baru nak let go kereta tu.. kalau nak let go.. and ada accident camtu.. mesti la kureng harganya.. ish.. dugaan betul.. takpe.. hari ni hari ucu.. sampai satu masa.. mungkin hari dia.. (harap kena teruk lagi.. astaghfirullhalazim..hehehe).. apapun.. sedihnya saya..

gini la keadaannya…

ampunkan jari debab yg nak enterframe tu k.. ahaksss

4. last one.. aaaa… errrr.. takyah citer la.. benda simple dimple jek pun.. tapi entah ek.. terasa jugak.. apa pun.. sedihnya saya…

p/s: di setiap cahaya mesti ada bayang…

Advertisements

3 thoughts on “Kesedihan berganda….

  1. sabar fanor eik… entah2 Allah nak bagi yang lebih baik daripada semua dugaan yang DIA bagi tu.. Mudah2an.. Aminnnn….

  2. Lorrr..
    Xpe, ve2..
    Insyallah, ada hikmahnye..
    Abon marbel masuk asrama penuh ke hapa?? Masuk tadika sudahlaa.. Heheee
    Nway kawan aku ckp ada agen yg boleh carikan keluarga angkat ke apa.. Cuma sediakan duit mkn ngan medical kalau sakit la.. Penah dengo x??

  3. aweng: tu lah dia… huhuhu.. harap2 begitulah.. ada hikmah kot…

    kak D (uwekk): aku dah bayar asrama diorg.. boleh dpt beg burberry yg kita tgok tu tau tak..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s