Apa dalam fikiran saya..

Hari ini sangat bz giler mcm suasana kat LULU pd hari Jumaat.. semua tak tentu arah.. semua huru hara.. yg takde cuma bau kaki or bau ketiak.. sebb kami semua memang pakai perfume.. ahaks!!! banyak benda tak buat lagi.. kalau buat list memang leh pening.. tak tau mana satu nak mula.. makanya hari ni ucu kerja dengan penuh dedikasi dan efisien (cane eja ek?).. walaupun pagi2 dah dapat email dr org yg tak geti berterima kasih.. persetankan.. kerana kalau ucu layan.. tentu la tahap bz ucu akan bertambah.. menambahkan semak di kepala.. dengan memikirkan brg2 instrument dan electrical yg ucu tak tau langsung.. bila tanya end user dia leh sound ucu balik.. hawauuu.. pastu dengan memikirkan hubby yg g ke mannai service center dan berjalan kaki pula ke service center yg lain.. hahahahhaa.. kurus laki aku lepas ni.. kemudian memikirkan pula sale2 yg melambak2 di setiap mall.. ooohhh.. ucu tak mahu beli sebb almari dah tak muat.. (padahal.. duit ku mengalir ibarat air terjun kota tinggi).. kemudian memikirkan pula kasut yg dipakai hari ni sungguh tidak kena ngan baju ucu.. buat ucu malas nak jalan.. dah duduk kat kusi ni dr pg seawal 6.45.. sampai la ni 3.40.. hanya gerak ke toilet 2 kali.. makan pun tidak.. hanya kerana malas.. kemudian memikirkan bb yg tidak berbunyi dr pagi.. wahh sudah tak mahu kawan kah mereka dgn ucu.. nasib baik zuera menyelamatkan perasaan ini dgn ajak g minum ptg hari isnin nanti.. tp sepatutnya minum pagi.. tp kerana ucu dan zuera ingin menjadi pekerja yg hebat dan tak mahu curi tulang (ye keee??) maka kami tukar ke hari lain.. kemudian memikirkan pula dinner yg patut di buat pd hari ini.. terasa nak masak nasi lemak untuk dinner.. apekahhh?? dinner??.. kemudian memikirkan pula baju untuk dipakai untuk g kerja esok… baju? untuk esok?.. dan terakhir.. memikirkan.. kenapa tak dapat gambor dgn khairul fahmi.. semalam hubby siap email gambor khairul fahmi.. dgn ucapan.. Dah kalah pun nak amik gambar ke.. DANG!!!!!!

p/s: bila saya obses.. cam hareeemmmm…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s