Day 8 : Barang-barang Dalam Tas Tangan Saya

Ahaaa…. semalam bz sikit dgn kerja2 di opis.. dgn ditambah hal2 lain.. ditambah pula ada org suka suki nak langgar montot kete ucu.. huhuhuu.. memang bikin gua tension satu hari..

k lah.. kita cont untuk cabaran hari ini.. apa yg ada dlm hand bag saya… perghh.. ini bikin gua malu.. memang berterabur.. macam2 ada dalam beg ni.. meh kita tgok

k start dr kiri..
1. privilege club coupon.. yg ada gambor org tu.. ni mana2 pergi bwk sebb kdg2 hubby kata “jom makan sini”..
2. external hard disk drive – kaler hijau tu.. ni benda baru ada dlm bag.. apa buat pun tak tau la.. nak kena tinggal kat rumah ler lepas ni
3. camera – yg case hitam tu.. ni mana2 pergi memang bwk.. senang ucu nak amik gambor.. hehehe
4. business card and entertainer coupons – benda ni dok dalm sarung gambor kucing tu (merah n putih)..
5. kleenex wet tissue – untuk kesat tangan kalau malas ke tandas.. hahahhaa
6. sunglass – sini cahaya sangat silau.. kene cover mata
7. handphone – ucu ni gile kuasa.. so yg hitam tu adalah official phone hahaha.. and pink tu untuk facebook and surf internet.. tp still leh call..
8. purse – macam2 ada.. hahaha.. kalau buat “pursekeeping” tu.. mau resit bulan 1 pun ada..
9. cermin mata – ucu rabun..hehe.. tu kena bawak.. sebb kdg2 nak drive malam tak nampak.. or kdg2 tetiba hubby ajak tgok movie..
10. kunci kereta – biasalah kan
11. kabel2 – hahaha.. berselirat cam kepala ucu gak.. ada kabel camera, bb, hardisk, earphone.. perghh gile kentang..
12. card reader – ni pun penting gak especially time2 nak upload gambar ke.. lagu ke..
13. usb drive – dlm ni cuma ada lagu2.. everyday ucu dpt lagu baru.. ucu masukkan dlm usb ni and masuk kete and play.. kalau nak beli cd, kena tunggu balik mesia.. so lagu2 ucu tu samada harap org donlod kan.. or ucu donlod sendiri.. ahaksss..
14. lipstic – pompuan kan.. memang la ada
15. pen – tak nampak sgt kan?.. ada kat situ ha.. senang kalau nak sign pape (ceh.. mcm org kaya gitu)
16. shoe shine sponge – haaahahahahha.. ni mesti korang pun terkejut.. memang benda ni ada dlm bag.. tau2 je la sini kan berabuk.. so ucu bwk la benda ni.. nanti senang nak lap kasut.. heheh

perghhh banyak nye dlm handbag ucu.. korang agak la.. besor mana beg ucu tu.. hahaha.. ucu pun pening… huhuhu.. tu kdg2.. ubat cikketteon pun ada.. hahahaha..

bye..

(tambahan) p/s: hari ni takde lagu baru.. huhuhu

Advertisements

6 thoughts on “Day 8 : Barang-barang Dalam Tas Tangan Saya

  1. besar inah.. kalau tak besar pun.. aku sumbat sume.. berat giler..

    tp tu hardisk tu aku nak kena tinggal la… buat semak aje dalm beg aku.. huhuuhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s