Day 14 – Perkara yg ucu tak gemar..

Eh actually kan.. entry sepatutnya ucu dah post semalam.. tapi apa kehe dia tak kuar.. so ari ni ucu post dua benda lah ek..

Hye guys.. sambung Day 14 – Perkara yg ucu tak gemar..

err apa yg ucu tak gemar agaknya ek.. kalau bab perangai orang.. tak gemar memang tak gemar la.. tp lantak pi sama dia.. i don’t give a damn.. hehehe tp oleh sebab dah tanya.. citer jugak lah.. hahahaha

1st.. ucu tak gemar perangai eksen, cam bagus..
perangai ni memang tak tahan.. selalunya yg ucu perasan orang gini ayat pertama dia mesti.. “kalau aku.. aku begini begitu”.. or “tengok macam aku..”.. atau “aku dulu..” and perangai jenis suka bantah cakap orang.. sebb dia rasa dia bagus.. apa org buat sume tak betul.. sume tak sehebat dia.. apa pun yg orang buat.. orang suka.. support je la.. dah dia suka.. ko tak suka.. g dok diam2 main dendang g..

2nd.. ucu tak gemar orang jenis pakai kain meleret2
ha ni bab ni memang banyak kat arab ni.. pakai jubah meleret ke lantai. kalau masuk tandas habis sume dia sapu.. pastu amik semayang g semayang.. apa kejadah kan.. tolong ye.. Islam sangat cintakan kebersihan.. ucu ada baca dalam buku agama.. Allah memang tak suka orang yg pakai kain meleret2 dan menyapu lantai.. syaitan memang suka orang gini.. kalau boleh elakkan pakai kain meleret.. kotor..

3rd.. ucu tak gemar ikan kembung..
tak berapa suka ikan ni.. sebb mcm berbau.. tp kalau dah takde.. ucu makan jek.. tp nasi kerabu kak ika.. pakai ikan kembung.. telan jugak lah.. walau tak berapa gemar.. tp kalau buat kuah laksa ke.. okay.. sebb tak nampak bentuk.. tp kalau bg sekor2 gitu.. ucu rela makan ikan uji rashid dr ikan kembung.. hehehe..

4th.. ucu tak gemar citer2 ganas cam citer perang/askar, and citer muka ntah hape2..
mamat askar kat rumah tu memang suka citer ni.. ucu tak gemar.. memang tak akan tgok.. kat rumah penuh collection citer perang.. the pacific la.. band of brothers la.. ntah hape lagi.. inglourious basterds la (ucu tgok bab brad pitt aje.. hehe).. pd ucu cruel habes okay.. kesian.. walaupun lakonan semata2.. tp memang tak mo tgok.. pastu lg satu citer muka ntah hape2.. tau citer apa.. cam citer lord of the rings.. ucu tgok bab best2.. tp bab lawan2.. muka askar cam alien tak siap tu.. urghh.. tak mo tgok.. ucu tgok 1st movie dia kat wayang.. balik terus demam.. huhuhu.. lepas tu tak mo tgok dah.. citer alien ke.. species ke.. predator ke.. mampos gua tak layan.. hehhee

k dah.. tu jek la kot.. nanti sambung day 15 k..

p/s: private and confidential..

Advertisements

3 thoughts on “Day 14 – Perkara yg ucu tak gemar..

  1. ikan uji rashid? apokobondo tuh? bleh bagi nama scientific dia tak? nanti google sket ikan uji rashid tu camne… 🙂

    pasal movie muka tah pape tuh, lord of the rings punya askar yang muka tak siap tu kene tukar muka brad pitt laa baru tak demam ek?

    p/s: bak kata smeagol bin smeon a.k.a gollum – my precioussssss….

  2. aku suka ko punya ketidaksukaan ini..

    ehsamalah! kecuali bab ikan kembung.. i like ikan kembung.. hehe

    hahaha

    lesbo lagi

  3. small-E: ikan uji rashid tu mcm ikan selar kuning tp mata dia besor.. hahaha.. nama saintifik tak tau.. try gugel jek.. nanti dia kuar.. (baru lepas gugel ni..hehehe).. askar2 tu.. kena tukar muka hensem2 sikit la.. ini gigi pun jarang2.. hidung besor.. seriau…

    mast: lesbo kan sehati sejiwa… muahahahha..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s