Day 17 : Surat Terbuka Untuk Orang Yang Pernah Menyakiti Hati Saya

Untuk awak..

Saya harap awak happy sebb pernah sakit kan hati saya.. kata2 awak ibarat besi panas yg awak panaskan pakai penunu bunsen.. kemudian awak dtg kat saya dan awak cucuk dada saya. lalu ia menusuk ke dalam hati.. walaupun berlubang tp saya tutup dengan kemaafan.. walaupun lubang itu dah takde tp ia tetap bocor.. kalau awak mampu.. pergi la sejauh yg mungkin dr hidup saya sebb saya tak mahu awak ada dalam hidup saya kembali.. saya bimbang awak akan cucuk hati sy lagi.. hati saya sngt kecik dan tak mampu untuk terima kebocoran kali kedua..

Semoga berbahagia selalu…

Sekian,
Dr saya yg pernah awak sakiti..
Ucu d’bomb…

Hahahaha… adusss… actually takde sapa pun yg betul2 pernah menyakitkan hati ucu.. one sebb “i dont give a damn”.. and 2nd maybe sebb ucu dah maafkan.. basically.. hati ini sakit kalau ada yg menyakiti hati mak ucu.. air mata mak adalah darah luka di hati ucu.. kalau setakat sakit kan hati ucu.. bolayan.. hehehhee

p/s: merajuk manja2.. awwww

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s