Short weekend get away…

Seperti biasa.. ucu takleh dok dalam negara ni lebih 3 bulan.. memang cramp.. ditambah last week ucu bz cam nak mams.. so.. 2 days before.. ucu berjaya memujuk hubby utk pergi ke dubai.. kami kuar just saja2 nak relax2.. hmmm.. so just jalan2.. pusing2 tanpa hala tujuan.. ingat nak carik baju raya.. tp tak jumpa.. so kami just pergi ke burj khalifa tu p naik tingkat 124.. ada orang gayat.. hahahha.. nak amik gambar pun cuak.. hehehehe.. ni ucu post gambar yg ada je la ek.. nanti ucu tambah kendian..

saya..

hari makan.. kejap2 makan.. kejap2 makan..

k.. nak share satu benda.. ucu p tgok aquarium terbesar ni.. (bape kali tgok masuk tak jgak).. kebetulan masa ucu g ni.. diorang tgh bg makan.. MasyaAllah.. kagum betul ucu.. nak nangis pun ada.. syahdu betul.. bila tgok ikan2 ni pergi kat feeder tu.. ikan pari yg besar giler tu (hubby kata atok pari..haha).. dia manja2 ngan feeder tu.. sedangkan ikan sayang orang kan.. ikan yg kita rasa cam takde perasaan tu pun tau hargai manusia.. ish.. takjub ucu..

big pari..

pari yg ni cam sengal sikit.. dia jek yg suka melekap kat dinding.. lawak..

oh.. ha.. kami pergi naik flight.. claim qmiles qatar airways.. so bayar tax aje.. seat free.. murah.. pergi naik ekonomi.. balik naik first class.. muahahahhaa.. habis point aku dia potong.. ha.korang nak kata aku show off kata ler.. lantak korang ler.. tp memang gua bangga + jakon.. sebb tak pernah okay.. naik business pun tak pernah apa lagi naik 1st class.. walaupun sejam.. walaupun ucu minum air oren aje.. dan lebih nya bantai tidur atas kusi yg boleh buat katil.. walaupun kaki ucu tak cecah lantai sebb kusi tu tinggi sangat.. hahaha.. gua tetap dpt rasa naik 1st class.. cakap la apa jek.. memang jakon.. kalau org yg naik tu sume bawak beg mahal2.. beg shopping sume nya LV, Prada, hermes.. ucu bwk plastik marks&spencer aje (dlm ada stokin.. nasib M&S, kalau beg LULU?..).. takdehal.. and walau org airport layan ucu cam sia* sebb muka cam orang “penipu” agaknya.. tp takde hal.. huhuhuhu… meh tgok gambor org jakon..


nak kata gua show off kata ler.. yg penting gua naik 1st class.. korang ada? hahahhaa

p/s: sekali aku jatuh cinta…

Advertisements

One thought on “Short weekend get away…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s