Day 18 : Percutian Impian

Okay.. cabaran memang tak terbuat… cabar la macamana pun.. memang tak dan nak buat hari2.. hahahah.. apa pun kita continue..

Ucu dan hubby ada minat yg sama.. iaitu.. melancong.. travel gitu lah.. melancong ke melencong ke.. tak tau la tu.. hehehe.. selalu nya kami tak plan awal2 sgt.. sebb kalau plan mesti tak jadi.. kena adhoc basis.. hari selasa: “awak jom p dubai khamis ni”… lintang pukang cari tiket.. satu hari buat keje lagho surf website sana sini.. heheh.. and sikit2 kami simpan fulus, kot2 tetiba rasa nak g mana2.. and selalunya kami backpacking aje.. bawk 2 helai baju.. suar selai.. and jalannnn.. and tak minat buat tour.. suka g satu2 tempat and enjoy tempat tu..

So.. Percutian impian.. the latest yg ucu bgtau hubby.. ucu nak pegi.. Italy.. round italy.. pusing satu negara naik train.. kenapa italy? eh sukatilah.. dah rasa nak pegi situ.. nak wat camana.. hehehe.. so kena start menabung dalam tabung buluh… baru leh g…

p/s: Malaysia pun tak habis round..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s