Jiwa menerawang ke lautan sepi..

Tajuk tak agak2.. hik hik

Hari ni mood ke laut.. ke lautan paling dalam.. haha.. ntah kenapa.. tak tau la apa sebb boleh takde mood ni.. bukan takde mood camana.. malas nak bercakap yg teramat.. nak dgr lagu jek..

nak kata ada org sakitkan hati takde pulak.. (lagipun dah immune dah… so ucu takyah nak gedik2 nak sakit hati.. haha)

nak kata sebb ari ni driver2 kat doha ni mcm brengset takkan la kan (biasa dah tu.. sepatutnya dah immune.. tp ashgal memang hampeh la.. dok tarah jalan raya tu sepanjang2 jalan.. tak buat research ke apa?)..

nak kata sebb supplier yg macam hampas tu tak pulak (pagi2 dah naikkan darah aku.. dasar pemalas.. sume nak kene suap.. buat pertama kali org kat sini dgr ucu naikkan suara.. nasib dia cepat letak.. kalau tak.. memang dia dpt maki plus kaki)..

nak kata sebb mamat nepal yg perasan “bachelor of the year” ni pun tak jugak (tak habes2 ckp pasal pompuan.. eiii. meluat la.. bercakap jek..buat kerja la..)

nak kata sebb kerja banyak tak pulak.. (buat kerja relax2 la.. jangan gopoh.. pelan2 kayuh.. baru orang panggil hero..)

nak kata sebb tak makan tak jugak (org lapor selalu emotional kan kan kan!)..

eh entah lah.. tp memang mood takdak la.. dr pagi dok dgr lagu Amy winehouse.. lagu orang dah mati.. memang sober la lagu2 dia.. hahaha.. lirik2 dia pun stok maki2.. memang sesuai dgn jiwa ucu ari ni.. ahahahaha…

k lah.. just need a peaceful time.. whoever talk too much.. i will fire (tskkk** sila buat gaya ultraman).. will write later… bye

p/s: saya bukan malaikat…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s