Can’t Wait

Selamat hari jadi untuk mak dan uda.. semalam dah wish.. tp hari ni wish lagi sekali la yek…. hehehe

Dan yg paling best… my mom akan dtg Qatar… yeaaa.. can’t wait..

p/s: ada apa nak kirim?

Advertisements

6 thoughts on “Can’t Wait

  1. hehehee… kumpul duit sikit.. nanti ucu tambah… hahaha… ucu konpem nabilah pokai… dia dtg sini jadi bibik ucu… hehehe…

  2. haha… jangan risau dayah… akan ku pastikan dibawa…

    **bila la aku nak bayar duit ko and pulangkan samping laki ko.. hahaha…

  3. Ko mmg lupa dh kt kitaorg.. Wehhh.. Bwk la Mak ko dtg rumah kitaorg!! Xpun, jemput kitaorg mkn2 masakan Mak ko lagi laaahhhh afdhalnyeeee ;D

  4. lupa la sangat kan.. laki aku asal ke villagio jek.. suh tepon wafi… nak singgah… tp dah malam2 buta baru nak g apa ke he nya kan…

    nanti aku ajak la ko dtg… buat makan2 laksa johor.. kalau malas mi hun pun jadi la kann.. hehhehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s