Camping… 15 Jan 2012

Lama giler ucu tak tulis kat sini… satu maybe takde mood nak tulis.. hehehe.. and ucu agak bz gak.. so.. ucu update satu persatu la ye..

So on 15th January.. ucu dan kawan2 pergi la bercamping kat fuwairit.. thanks la sebb mereka ikut masa cuti kami ni ha.. hubby just cuti jumaat.. nik and joe sangat berbaik hati mengikut cuti kami.. (cuti ucu and sue juga).. mereka pergi dulu bersama irma.. kami pergi kemudian memandangkan kami habis kerja agak lewat..

So it was fun.. walaupun kete kami sangkut.. dan kereta irma terputus belt nya… (dan sempat dia buat drama kasihanila aku wahai kompeni kereta sewa..hikhik) tp memg best habes.. bg ucu yg dah lama tak bercamping ni.. so.. memang satu experience yg sgt menarik.. walaupun takde la panjat2 bukit ke apa kan.. (dan usah ditanya tandas segala..) hehe.. tp best sebb ada kawan2.. bersuka ria sampai malam hari.. tp takde la malam sangat sebb mata ucu pun dah ngantok.. tak sempat nak bergossip bagai.. (astaghfirullahalazim) hikhikhik.. dengan kehadiran irma yg sangat kelakar itu.. memang happening.. okaylah ek.. not much to say.. tgok gambor je la yek..

kami berlima.. ni pose ala2 model amatur..

Irma... yg sentiasa berselindung di balik lensa... hikhik

Cit

khemah kami... sanggup g beli segala barang.. tp useful.. leh guna lagi... hehehe

kete kami sangkut.. barang banyak.. berat okayyy.. hahaha

Mula2 kami hanya mandi di kawasan dekat2.. tp setelah mereka menyelongkar kawasan fuwairit tu.. so kami yg naik kete kecik2 ni.. bertenggek a.k.a ala2 monyet di kerete joe and nik untuk masuk ke kawasan yg ke dalam sikit.. tempat nya sgt cantek… dan tetiba nampak kulit kerang.. terus lapo.. hehehe

splendid... spectacular... indah sungguh ciptaan Allah...

with hubby... tgok tu.. ada yg nak interprem.. tp tak sempat.. yesss!!!

macam terminator tak... "i'll be back"... hehehe

breakfast pagi..

Last sekali…

Last one.. melantak nasi mandy selepas bercamping.. lapo okayy...

Guys.. we should do it again and again and again.. dan sesekali kita buat camping of the year lak.. amacam? (ampunnnnn)

p/s: Allah menciptakan segalanya untuk ketenangan…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s