Marathon?

Usah di tanya tentang marathon.. kerana sesungguhnya ia tidak terjadi.. hehehe.. walaupun diskusi selama 2 minggu tentang baju apa yg harus dipakai untuk kami kelihatan menarik tertarik memang d’bom di marathon itu.. tetapi ia tidak pernah mematahkan semangat kami untuk menarik diri.. sudahnya.. ucu hanya makan dan makan dan makan.. dr pagi.. g bekpes.. makan telur.. balik rumah masak sotong, ikan tenggiri asam pedas, sayur.. sebb rumah ucu ada tamu.. cik sue.. hahahhaa.. setelah bermakan2.. kami decided utk ke Dukhan.. untuk melihat matahari terbenam.. tp matahari seakan malu2 untuk menonjolkan keindahan diri.. so kami layan jugaklaaaa.. oleh kerana amer telah membawa ayam goreng.. ucu pun makan lagi ayam goreng.. lepas tu nak balik makan pulak eskrem.. sungguh makan2 day kan?.. makanya.. mari la kita tgk pic.. di Dukhan.. hehehe

pemandangan indah di belakang...

matahari yg malu-malu...

gambar edit... nak feeling2 sunset jugak kannn

gambar malap.. photographer lum grad..

sue dan roti kelapa... yg belakang tu intai apa kat kete orang.. helloo

k lah.. tu jek.. tentang marathon.. hehehe bye

p/s: yang terindah hanyalah sementara..

Advertisements

2 thoughts on “Marathon?

  1. Pantun 5 kerat:
    Marathon Makan2,
    Dari Paul ke rumahmu ke Dukhan;
    Memang tak sesuai namanya Hari Sukan,
    Patut dinamakan je Hari Makan Kebangsaan,
    Sekian.
    p/s: weekend ni tolong bwk roti kelapa lagi ye..

  2. Tak sia-sia tak masuk marathon,
    Sebab makan roti paul yg panjang ala2 roti john,
    Lepas ni kalau badan naik sekalipon,
    Akan ku kata pada scale.. “oh timbang.. please don’t”

    hehehe

    p/s: kali ni nak bwk 5 paket..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s