Padang pasirun

Aiseh… ucu memang tak menyempat2 nak tulis.. sebb masih sibuk dengan hal nak pindah rumah.. sibuk gugel wedding lisa ngan yusry.. (tak pasal2 aku leh minat si yusry ni.. siot.. hahaha).. tp memang wedding diorang sgt2 cool.. tetiba aku nampak lisa tu lawa.. walaupun berlakon takla hebat mana.. tp bak kata orang.. cantik dalaman bawa ke luaran.. maybe lisa tu hati nya baik.. so semua nampak manis.. semua nampak lawa.. jodoh dan rezeki dia kawen ngan yusry.. senang lenang hidup.. hehe.. tapi takde la nak kene keje oil n gas baru leh jadi kaya.. (pathetic kan stetment itu?).. tapi takde la sampai nak kene jadi lawa baru boleh duduk rumah lawa… kawen org yg lawa.. bwk kete lawa.. kaannn (mana dtg perkataan LAWA ni ek.. sebut banyak kali jadi geli lak ucu.. hahaha)..

okay lah.. ucu nak citer last week nya hal.. ucu bawak mak ke inland sea.. kami takde kete besor.. maka kami sewa la keta.. dengan niat nak bawak mak dan nabilah jalan melalui padang pasir itu.. tp nabilah telah belottt.. dia nak naik ngan sue and amer.. cis.. mentang2 ucu tak berapa nak berani turun naik bukit tu.. dia prefers naik ngan diorang.. tp kesian mak lah.. hehehe.. nampak relax jek.. tp cuak jugak kot.. turun naik bukit tu.. honestly.. best tp i dont like.. hehehe.. takpe la.. terima kasih jek kalau nak g banyak kali.. buat sakit badan.. gambar tak banyak sangat amik.. sebb konsentret time jalan tu.. (ke takot?!) hehe.. nanti la ucu tepek gambor.. tak bawak lah… next post ucu citer pasal kes pencarian rumah.. tata..

p/s: belum puas mengembara..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s