Fandy’s Birthday..

Last friday was Fandy’s birthday.. 4hb May.. umur yg ke tiga pulohh ehem ehem.. fandy nak celebrate 7mlm 3hb tu.. sbb katanya.. dia lahir di Malaysia.. so kene ikut 12 malam waktu Malaysia.. baiklah.. apa saja untuk mu la kan.. so sepatutnya malam tu kami patut g makan2 ala candle light dinner.. kui kui.. tp sebb kan dia nak tgok The Avengers.. dinner pun di batalkan.. tp kami sampai kat wayang tu pun dah lambat sbb Qatar malm tu jem sana sini.. sambut birthday gak kot.. haha.. kami sampai dah lewat 10 minit.. itu pun setelah kami berlari2 bapak dr parking ke wayang.. dah lambat tu pun dia masih lagi nak beli popcorn.. haiyaaa.. setibanya.. cite pun dah start.. ucu makan2 nachos (bukan dia je beli popcorn ye hehe).. nachos habis ucu pun tido.. kui kui.. sedar2 tgok citer tu cakap2.. tido lagi.. sedar2 tgok incredible hulk tgh mengamok2.. aahh.. dah la makhluk hijau tu mmg ucu tak minat.. baju size manusia normal tp bila jadi giant.. suar boleh lagi ada.. takde la nak suruh si hijau tu tak pakai suar.. haha.. tp baju longgar leh pecah.. suar tak pecah.. kui kui.. (nama pon kartunnn..)..ok pastu ucu tido lagi.. bangun2 dah nak habis.. tp nak repeat tgok.. sebb i loikkeeeee iron man… hehehe

Back to birthday.. ucu bg fandy belt yg dah 3 4 tahun dok belek2.. hehe.. muka happy mcm menang loteri.. haha.. tp ucu dah plan ngan kawan2 nak buat suprise dinner utk fandy.. selalunya kami beli kek opera yg kecik tu and cucuk lilin sebatang dua.. dan makan sndiri.. but this time.. ucu nak hubby rasa celebrate ngan kawan2 pulak.. so tempatnya di Applebee’s Al sadd and mntak tolong kwn “belikan” kek.. cake yg sgt2 marvelous.. good choice beb.. hubby punya la suka dpt hadiah.. masa dpt cam malu2.. sampai rumah.. sume dia dok try.. itu glove kalau boleh tak nak tukar.. nak pakai terus.. hahaha..

Kawan2 dah tunggu kat Applebee’s dr kul 7 mlm.. tp hubby time tu la nak isi minyak.. and tetiba dia cakap.. jom la makan Chennai.. makan roti bom.. sedap dan murah.. ucu pun buat la cerita.. nak makan sedap sikit.. hehehe.. then masuk2 dia tgok kawan2.. muka dia ala2 terkejut kontrol.. hehehe.. bila balik dia cakp.. ish.. seronok and tak sangka.. hehehe.. well.. tahun ni je buat seprais.. tahun depan takde dah.. hehe..

okay la ye.. togk je la gambar..

happy birthday to Fandy.. semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki yang halal lg berkat.. diberi kesihatan yg berpanjangan dan berjaya dalam mencapai setiap cita2..

Fandy with Nik & Joe.. thanks for coming


noma, cathy & anne.. thanks for coming..


with umair and una.. thanks for coming.. auntie love u two


the cake.. choc moist cake.. sedap gilerrrr


fanor dan fandy..

btw, ucu dan fandy sgt2 happy dengan kehadiran kawan2.. terharu.. demi friendship bak kata mereka.. hahaha.. k lah.. will write something else later.. got something to story.. k bai..

p/s: melalui hari2 bahagia.. cewaahhh…

Advertisements

2 thoughts on “Fandy’s Birthday..

  1. Sedih.. Atau lebih tepat, jeles.. Sob sob…
    Anyway, hepi besday to fandy.. Dgn ucapan all the best and may all your wish comes true.. Oh dan dgn pesanan juga, kalau dh suka belt itu, nnt belikan la fanor beg itu pula.. Huahuahua..

    p/s: mari mengembara bersama modenas 😀

  2. rindu ko…. hukhukhuk…

    bab beg tu akak suka.. harap2 dia lembut la hati dia nak belikan aku beg tu.. muahahaha…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s