Gambar tahun ke tujuh

Just nak share gambor tahun ke tujuh.. kami berdua2 aje.. makan2 kat Al shaheen restaurant sheraton.. tak la berapa sedap.. haha.. so balik dr dinner kami decided untuk beli kek and amik gambor sikit.. ingat nak gambor pakai baju kaler2.. tp sebb dah penat and dgn tukang amik gambor degil tak nak dgor kata and tambah ngantuk.. so tak jadi.. hahaha.. ni gambor and ada tambahan anak buas ucu… keh keh keh

kami dr dulu kini dan selamannya..


kami lagi..


kek.. dr pandangan sisi.. hehe


ini saya


bunga sejambak…


marble yg kerek…


abon live dr atas almari…

dah last one… tentu2 lah saya… hehehe..

ye saya…

k lah..

p/s: makan kari kepak ayam lagi sedap…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s