Bosan

Bosan tahap dewa… kalau la ucu spiderwoman.. dah lama g lompat dr satu bangunan ke satu bangunan sampai tali web habis… boleh gak g skodeng org2 kat opis2 sekitar doha ni.. buat keje ke buat keje lagha.. balas email ke.. main game ke.. update blog mcm ucu ke.. huhuhu… leh g skodeng sue.. buat contract ke main bb… ke tgok pinterest ke tgok booking.com.. hahahaha

bosan giler ni.. keje tak banyak sangat.. semua under control.. tunggu confirmation dr org.. org tu cuti.. hari ni extend pulak cutinya.. haihhh..

dr tadi dok baca pasal kucing.. kenapa kucing anda bosan.. how to have you cats happy indoor.. and worst.. What is your cat telling you?.. boleh la pulak ucu baca benda alah ni.. ada satu ayat tu “If your cat is making a noise, and he’s directing that noise right at you – then he’s talking to you. Concentrate. It shouldn’t be too hard to work out what your cat wants”…. serious?.. lepas ni puas la ucu nak concentrate apa yg dicakap oleh marble.. kembang2 hidung ucu lepas ni (nak kembangkan tinge tak geti).. lepas ni tgok abon marble mesti dah paham apa diorg kata… huahuahua… giler ah…

k lah.. bosan.. nak tulis pun dah bosan.. nak makan bosan.. tgok internet pun bosan.. nak keje lagi la bosan…. bye

p/s: kalau leh nyanyi2 kan best…

Advertisements

2 thoughts on “Bosan

  1. nk skodeng aiii ye? meh ai bg tips tkmo bosan – MULTITASKING.. buat contract 3 pages, main bb 30 min, pin 3 new pins kt pinterest, tgok booking.com, facebook jap pastu sambung buat contract blk… baru tk bosannnn~~~ hehehe…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s