Bukan salah koala..

Saya penat jugak hari ni..
Tapi sempat juga saya ber chatting2.. haha..
Dengan kawan2.. dengan family.. biarlah kan.. hehe
Paling tak suka kena jawab email.. penat nak fikir ayat
Dah la sini semua nya jenis suka sentap2.. hehehe
Otak saya tidak henti2 berfikir..
Baik hal kerja mahupun hal peribadi..
Masalah takde lagi.. belum muncul.. hehehe
Saya rasa la kan..
Saya tidak terlalu mencuba untuk menjadi yg terbaik di opis ni lah.. (poyo!)
Saya kerja biasa2 aje..
Saya kerja macam company ni saya yg punya.. (ayat trick di sini. Fikirkanlah!)

Sebab?
Saya malas.. haha
Malas nak bercakap..
Malas nak layan orang yg eksen2 ni.. lebih baik saya mengalah..
Saya rela jadi mcm org “bodoh” dr nak bertegang leher untuk benda2 yg ntah hape2..
And satu lagi saya memang malas..
Malas jadi kekangan saya..
Siapa tak rasa malas kan?
Kucing juga malas.. apatah lagi koala.. (Bukan salah koala kalau dia malas.. tp dia dijadikan dengan low calorie diet.. sian lahai.. kangaroo lompat2.. ko tidur 23 jam.. siannn)
Bagilah saya sedikit masa..
Saya akan berubah boss..
Bukan berubah menjadi hijau..
Tapi menjadi pekerja yang diingati..

Boss wrote: Please send all urgent matters to Fanor.. Nampak tak? Nampak? Pftttt!!!

p/s: Harimau mati meninggalkan belangnya.. mana?

Advertisements

3 thoughts on “Bukan salah koala..

  1. kann… hahaha.. sian tau.. jalan lembab sebb stone.. padahal daun punya pasal.. eh.. blog sudah tukar ke?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s