mengundi…

capture_30

dah lama tak menulis sebb bz (ye ke?).. ucu dah pun mengundi semalam… dah tertunai tggjawab pd negara… pd yg rasa mengundi tu buang masa.. lantak koranglah kan… some people memang ada fikiran mcm tu.. tp kalau tggjawab pd diri sendiri pun ala2 sendu nak tunaikan… korang lupakan je la niat nak mengundi hahaha… apa pun..parti mana yg menang.. pinta ucu cuma satu (dah mcm lirik lagukan haha).. sila jaga Malaysia dengan baik.. dan tolong jangan “gelapkan” masa depan generasi akan datang… anak2 kecik yg ada skrg ni berhak menikmati kehidupan yg lebih baik… tolong jaga keamanan negara yg berbilang kaum dan agama ini… takde apa yg ucu suka lihat selain keamanan dan kesejahteraan rakyat.. also… cukup masa saya akan kembali ke tanahair dan berbakti pd agama dan bangsa… chewahh!!!.. sekian…

P/s: tin kosong memang bising kalau jatuh tergolek..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s