Gagal

Tamat.. keputusannya.. tiada rezki untuk ucu menunaikan haji tahun ni.. hehehe.. preparation siap dah sebenarnya.. baju2, barang keperluan, vaccination, tapi tunggu punya tunggu.. tak dapat pun visanya.. hanya 8 orang je dpt pergi… tapi kalau tgok status permohonan ¬waiting for approval¬ takde la kena tolakkan.. masih tergantung di 7 petala langit.. terawang-awang gitu.. hahhahaha… tak dapat pegi tu – secara teknikalnya.. tahun ni memang dah diberitahu awal2 yg visa dikurangkan.. dan secara bukan teknikalnya.. ucu belum dijemput Allah untuk menunaikan haji (korang nak kata aku banyak dosalah tu ye..) haha..dalam erti kata lain.. masih diberi peluang untuk beribadat sebelum haji.. takpe.. tahun depan ucu cuba lagi apply..

makanya.. since tak pegi haji.. cuti pun lama… apa lagi.. plan untuk berjimba2 lah kita.. hehehehehe

p/s: berdoa agar panjang umur

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s