3 minggu

tak tulis dah lamaaaaaaa sangatt.. hehehe… banyak benda menarik yang terjadi.. hekhek..

1. ucu jalan2 p dubai dengan dua rakan.. cathy and loly.. shopping2 kotaraya.. terjebak dalam membeli kasut.. cis!cis!cis!.. mast kirim kasut asalnya.. ucu pun terbeli.. sebb saiz kaki sama.. pastu tolong try pulak.. mau tak terjebakkan.. cukup cukup sudah.. lepas ni.. jangan beli kasut 10 tahun.. (kononnn)

2. suprise birthday party.. muahaha.. noma, cathy, and sue.. beserta dua pari2 umair and una.. oh lupa suami ku (hahaha.. lupa lak) sama-sama meraikan hari jadi saya yg ke 32.. noma masak nasi minyak atas permintaan ramai.. datang2 aje rumah noma.. ting!! ada kek besday.. senyum sampai telinga.. hahaha.. sempat ucu bergaduh dengan pak guard bawh tu sebb sibuk nak ID orang.. huh!! terima kasih kepada semua kerana mengingati.. susah2 aje.. nasi minyak lauk beriani.. tahun depan jangan lupa buat lagi.. haha

3. my mom and my nephew ada di qatar.. yeaaa!!! finally.. after 24 hours punya perjalanan dr johor ke kuala lumpur ke colombo ke doha.. akhirnya mereka sampai.. sampai2 kaki mak takleh jalan and takleh tegak.. huhuhuhu… sian la hai.. so this week ucu cuti seminggu selain menghabiskan cuti tahunan yg berbaki (itupun masih ada 4 hari lagi.. huhuhu) dapat la ucu bawak mereka jalan2 p shopping mall.. weekend nanti baru bawak p sealine ka.. main quad bike ka.. p piknik kat fuwairit ka.. tu kena tunggu hubby cuti jumaat..

4. tentang kerja pulak, ucu kena support facilities department balik semula.. uwaaa! yg mana untuk mereka semua adalah URGENT!! huhuhu.. tak dapat la nak berjimba2.. haha.. kalau tak.. sempat gak la.. bergosip2 haha.. sempat la makan biskut 4 kali sehari.. tu belum kira cek flight tiket setiap masa.. pegi berjalannya tidak.. asik cek flight aje.. hahaha.. lagipun.. ucu dah la lately rasa macam slow aje.. bila nak buat keje tu rasa macam alignment lari aje.. dah macam alignment kete ucu.. asik menyimpang aje.. haha.. (nak betulkan alignment harga 800 riyal.. apa gila?).. performance memang tahap minima la kan.. semua nya delay.. demmm!! rasa macam tak produktif lately.. apasal ntah.. nak kata jiwa kacau takde la pulak.. haha.. malas buat kerja tu memang tahap gaban la.. tapi apabila masuk facilities ni memang kena tekan turbo.. zasssss!!! kena pantas, cekap dan amanah.. gituu!!

ok lah.. itu sahaja.. takde apa nak cerita dah.. nak cerita pasal berat badan dah naik pun tak syok.. i’ll write next time..

p/s: once upon a time.. when i was 12…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s