Salam 7 Ramadhan

Hari ke tujuh berpuasa.. Alhamdulillah.. sebab ada world cup.. ucu berbuka puasa sambil menonton bola sepak.. hehehe.. semalam ucu masak soto nasi and kuih lopes pulut.. makan sikit dah kenyang sebb lebih tgok bola drpd makan.. hehe..

Tahun ni ucu kemungkinan besar raya di Doha.. nak beli baju raya pun malas.. tp hubby masih belum ada baju raya.. baju ucu ada lagi yg tak pakai tu.. ucu cadang nak mix and match sahaja.. kita lihat nanti..

Makanan berbuka semalam.. resipi simple dan asli.. no instant perencah.. hehe

20140706-113209-41529319.jpg
lopes pulut.. buat kecik2 aje.. senang nak makan.

20140706-113207-41527717.jpg
soto nasi dengan begedil.. tauge tak buang ekor sebb tak suka tauge nampak bantut.. (malas yg benornya)

Bye.. will write again.

p/s: kau baling batu lalu sembunyikan tangan.. kau PENGECUT!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s