Salam 14 Ramadhan

Semalam.. hari ke 14 berpuasa.. sekejap gila.. lagi 16 hari raya.. tu dia.. dah fikir raya.. tp fikir raya bukan la baru2 ni.. dr tahun lepas dah fikir raya tahun ni.. and skrg tgh ingat raya tahun depan nak pakai baju kaler apa.. haha.. nasib diperantauan.. begini lah..

so semalam ucu masak mee bandung, seri muka and murtabak daging.. murtabak ni ucu guna prata segera utk kulitnya.. Kawan. my long time favourite.

20140713-133818-49098316.jpg

20140713-133819-49099996.jpg

20140713-133819-49099134.jpg

20140713-133916-49156727.jpg

yg penting sekarang ni nak beli meja makan.. mission belum berjaya.. semua pun stock habis kat ikea tu.. hmm.. kerusi meja makan tu sangat2 perlu ditukar.. sebab dah macam apa rupanya akibat cakaran harimau oleh kucing2 ucu.. maklumla.. kuku memasing panjang.. redho aje la.. (ada yg sentap ni aku tulis pasal kucing ni kan.. abon pun ada hater.. ohmy!!)

last night ucu went out with friends ke ezdan mall, mencari baju raya (lagi).. tidak pulak dibelikan baju untuk kucing2 ucu maklumla diorang tu berbulu.. tak payah pakai baju la kan.. rimas diorang bulu tebal2.. (hate them? go ahead!)

okaylah.. will write again.. bye

p/s: seronok jadi tukang karut?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s