Salam 25 Ramadhan

Niat di hati nak berbuka di luar.. tp apakan daya masih lagi dgn aktiviti “tido petang macam tido malam” di ramadhan yg terakhir ni.. sedar2 dah terlambat nak bersiap bagai.. so.. ucu buat makanan simple2 aje.. and makan leftover food (akhirnya habis gak makanan dalam fridge tu).. tp ucu sempat gak buat cekodok (jemput2).. sebb hubby memang la tak makan makanan lebih ni kannn..

20140724-120555-43555271.jpg

raya confirm2 la tak balik sebb nama untuk standby during eid break dah keluar.. dan pastinya nama ucu antara yg tersenarai.. kekejaman ini sangat menusuk jiwa.. hahaha.. dah la tak balik raya.. kena stand by keje pulak tu.. sangat merantauuu.. hikhik.. hubby dah bagi dadah kat ucu.. belikan Patissier Stand Mixer.. tu diaaa… kasik umpan baik punya tak balik raya kannn… harap2 ucu mampu membuat roti gebu dan cookies ala2 famous amos.. haha.. maklumla.. ucu asyik berzikir sakit tangan bila kacau adunan biskut.. and asyik berzikir bestnyaa kalau ada mixer.. hahaha.. akhirnya.. selepas beberapa tahun ia berada dalam genggaman.. tp idakler mahal sangat kan.. bukan macam kitchen aid.. tp okay la.. nak buat biskut raya.. esok ucu pulunnnnn…

20140724-120201-43321559.jpg

okay lah.. will write again.. sakit hati dengar PERKASA nak bayarkan duit cik Kiki.. baik tolong org susah..

bye

p/s: biar bodoh asal tak biadab

Advertisements

2 thoughts on “Salam 25 Ramadhan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s