Aircond dan matahari

Ala ala… dah 3 hari office takde AC.. compressor tukar parts katanya.. dan 3 hari jugaklah.. orang kat opis ni berpeluh2 ala2 makan kat medan selera majlis daerah time tengahari.. panas berpeluh.. nasib baik kat office ni semua pakai deodorant rasanya.. belum ada bau yang kurang menyenangkan timbul setakat ni.. dengan prihatinnya.. safety department bg kipas supaya air circulate dengan betul.. kalau tidaaakkk… takleh bernafas.. sesak dada.. dah macam masa kanak2 main mati2.. lepas main kawen2, main mak2 pulak, pastu main masak2.. last sekali main mati2.. kopipes habis macam dalam drama swasta.. macam nazak betul.. hahaha..

this year memang la panass dan humid.. tak tahan.. hari tu jalan sekejap aje dr parking ke kereta.. tp feeling nya rasa nak menangis.. rasa nak menjerit punya tak leh tahan.. ni kalau cakap lebih2 panas la apa la..ada lah tu yang nak cakap ucu ni banyak dosa.. sebab tu tuhan bakar pakai matahari.. hehehehe.. tu baru matahariii.. belum neraka.. ha gituu katanya.. takde sapa yang suka cakap gini kecuali akak saiko.. haha.. lantak mung la wehhh.. janji mung bahagia.. kalau mung jalan kat panas kat Doha ni jangan lupa pakai topi.. nanti otak mung terbakar gelegak.. makin tak bijak lak kang.. hehehe

tgok gambar.. with kipas.. steady la kipas.. berjasa untuk seminggu ni.. be nice to us please…

IMG_2625.JPG

p/s: panas hati boleh buat hati mati..

Advertisements

2 thoughts on “Aircond dan matahari

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s