Kembali menulis

Well well.. hello.. kembali menulis disini.. rasa cam malas2 pun ada.. tp rasa cam rugi pun ada.. dah lama blog ni dimiliki.. tak sampai hati nak anak tirikan.. hehe.. takkan nak senyap begitu sahaja kan.. sian blog ni hehe..

ucu berehat sebentar drpd menulis.. sebab? gangguan kulat..(hehehe).. bukan takut.. tapi malas nak layan benornya.. hehe.. but i am ok and done with it.. malas nak ungkit2.. sukati dia la.. asal ko bahagia.. giteww..

tentu la banyak yg berlaku.. dari bulan September sampai la February ni.. tahun pun dah bertukar.. gila tak banyak yg jadi.. macam2.. yg bitter yg sweet.. tapi idokler se bitter org2 yg menyampah bila Jackie chan dpt datuk.. hehehe.. ala biarlah dia nak dapt datuk.. bukan bagi duit pun.. itu pengiktirafan aje kot.. chill la Malaysian.. banyak lagi hal lain yg penting.. baik korang fikir camana nak halau bomoh kelapa tu drpd terus main golf kat tepi jalan tu.. rimas ucu tgokkan..

i went to Germany, Belgium and Amsterdam in October.. balik ke malaysia in december.. sempat jumpa kawan2.. and ucu ada family day sempena birthday mak yg ke 70 kat port Dickson(selepas berdrama swasta bagai) hehe.. Alhamdulillah.. it went well.. then I had Noma’s birthday party theme rock.. gempak.. and last one.. I just had yacht party.. hahah .. (party sangatttt).. will write about the yacht later..

just nak share gmbr..

ni gambar masa pegi berlin and Amsterdam.. feeling2 gadis kampung bila naik basikal keliling kawasan ni (I memang dr kampung pun).. cantik sangat..

IMG_0048

IMG_0047

IMG_0049

jumpa kawan2 walau sekejap.. and pow orang suh belanja makan kat Melur&Thyme.. makan sikti aje sbb telinga berdengunggggg… hehehe

IMG_1081

IMG_1073

ni gambar2 masa birthday mak yg ke-70.. we had fun.. syukur Alhamdulillah

IMG_1437

IMG_1516

and ini adalah highlight early of 2015.. cool party.. makan sedap.. dengan berkaroke bagai.. best..

IMG_2724

itu aje la.. aktiviti hujung tahun dan awal tahun..

ucu akan terus menulis di sini. and i will write again..

p/s: hidup adalah perjuangan

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s