Kuning hitam putih

Last weekend was a good one.. celebrating my besfriend’s birthday.. early celebration sebb besday nya jatuh pada hari kerja.. so better buat weekend..

sepatutnya berlapan.. tp cik rassa tak dapat hadirkan diri kerana tidak sihat.. danjuga cik loly makan angin ke istanbul… maka kami berenam.. harus dengan tema kuning hitam putih.. sekali pandang macam kereta bumblebee.. dua kali pandang macam jalan raya.. tiga kali pandang macam teksi.. dan 4 kali pandang.. rasa macam lebah.. bee la kan.. since kami comel2 belaka.. hahaha..

kitorang lepak kat SaraB lounge kat St Regis hotel.. kalau orang lain dok sejam dua.. kita dok sampai 5 jam kat situ.. makan kuih kecik2 tidakla mengenyangkan of course.. dengan acara tiup lilin yg boleh menyebabkan kebakaran.. dtg dr malaysia lilinnya harus la gedebom kann.. hahaha.. tapiiiiiii gossip dengan topik2 hangat cukup memeriahkan suasana.. antara topik #sparklingwaterbukanchampagne #kampungdotcom #sepakkeling #cultureshock #motiflakiorgmesganakdara #diagayatautidak #aloeverabolehbuatkurus #collagenstemcell #dulumukakusamtapisekranglifting #ballroomparty #jeleslatewwtakdapatjoin #kenapadiasibuknakpergipartyoranglain.. ini adalah diantara topik2 hangat menjadi bualan kami..hehhee..

it’s nice to be surrounded by the right and nice people.. boleh bercakap sesuka hati dan tinggalkan semua di belakang tanpa khuatir.. I posted some photos here.. sesekali nak dressing cantik2 apa salahkan.. lagipun amik gambar cantik.. amik gmbar mcm utk cover album.. cover film.. tu belom yg berangan jadi Marilyn Monroe.. yg aksi gedik.. aksi **teett**.. hehhee.. apa pun.. we had fun..

sekali lagi, happy birthday to you sue.. may all your wishes come true dan selamat panjang umur dan murah rezki..

IMG_4078

IMG_4090

IMG_4110

IMG_4009

IMG_4004

p/s: good friends never let you do stupid things alone.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s