Happy Birthday to Fandy

wo woo wooo.. lama tak menulis kat sini.. lama amat… selain ucu busy dengan kerja.. busy dengan hal2 lain juga.. too many things happened.. good things.. bad things.. apa pun.. ucu let it gooooo… yg penting bangun pagi ucu kena senyum.. be happy.. kita tak tau kesedihan apa yg akan kita lalui dalam hari tu.. so awal pagi kena la senyummm… smile sayanggg katanya..

on 30th April.. ucu sambut besday fandy awal sedikit.. khamis malam sebb kalau actually birthday day tu.. hari kerja.. so kawan2 pun tak dapat nak join.. and we all pun decided to have the celebration on 30th. Kami makan di restoran cina.. halal of course.. and we had a great time.. berkaraoke.. sedap tak sedap suara tu lain cerita la kan.. hehehehe.. ada few friends lagi yg tak dpt datang..

Aabila kita jauh di Negara orang ni.. kawan2 adalah family ucu.. I keep small group of friends supaya tak pening.. maklumlah.. banyak orang banyak ragam.. so these are friends that I can share my happiness and sorrow.. we don’t have hard feelings and we do not try to “bang” each other.

hadiah untuk husband sampai hari ni pun lum beli lagi.. haha.. sebab tak tau nak bg apa dah. semua mcm dah belikan kecuali kereta motor dan bulan bintang la kan.. hahha.. nanti2 la saya belikan awak hadiah ye..

let see some photos taken on that day… 

              
p/s: don’t be scared to get old.